Kun hän intuboitiin, sydämeni vajosi

 Kirjailija Alankrita Taneja, MBBS


Huhtikuun alussa 2021 minut vetäytyi valittavasta vuorokaudesta hoitamaan lääketieteellisiä teho-osastoja, koska COVID-19-tapausten määrä kasvoi Michiganissa.


Eräänä niistä päivistä, joissa soittelin yön yli, huomasin Intiassa joitain vastaamattomia puheluita kotoa. Pystyin lähettämään perheelleni usein tekstiviestejä, ja minulle kerrottiin, että rakkaalle isoisälleni oli kehittynyt korkea kuume ja yskä.


Kylmät väreet juoksivat pitkin selkärankaa, kun ajattelin pahinta skenaariota. Hän oli lähes 90-vuotias ja oli hädin tuskin lähtenyt kotoaan yli vuoteen pandemian iskemisen jälkeen.


Tämän vuoden alussa Intiassa vallitsi pitkä hiljaisuus COVID-19-tapauksissa, mikä sai epidemiologit epäilemään, oliko maa jotenkin selvinnyt pandemian tuholta.

Read more

http://trishadehradun.in/
http://akankshagurgaon.in/
http://callgirlsinharidwar.com/
http://callgirlsinpunee.in/
https://muskangirlsdwarka.in/
http://callgirlsmanali.com/

On ollut teorioita siitä, että intialaisilla ihmisillä on mahdollinen varhainen lauman immuniteetti alhaisesta rokotusasteesta huolimatta. Tämän seurauksena maa avautui, erityisesti New Delhi, pääkaupunki ja yksi maan väkirikkaimmista kaupungeista – ja kotikaupunkini.


Isoisäni sai ensimmäisen annoksen Covaxinia, joka on Intian alkuperäinen COVID-19-rokote. Hän jatkoi äskettäin pandemiaa edeltäviä aamukävelyjä puistossa ja oli erittäin iloinen saadessaan vihdoin taas nauttia suosikkitoiminnastaan.


Valitettavasti se oli myös päätös, jota hän alkoi katua eniten.


Seuraavien päivien aikana hänen tilansa huononi. Vanhempani ja setäni hyppäsivät auttamaan häntä kotitöissä, lääketieteellisissä testeissä ja lääkkeissä noudattaen kaikkia varotoimia, mukaan lukien henkilönsuojainten käyttö.


Kun isoisäni testattiin COVID-19:n varalta, se todettiin PCR:llä negatiiviseksi. Sen jälkeen hänelle tehtiin korkearesoluutioinen TT-kuvaus rinnastaan ​​korkean väärän negatiivisen COVID-19 PCR -asteen vuoksi New Delhissä.

Read more

https://escortsindwarkaa.in/
http://rishikeshgirls.in/
http://shipranoida.in/
https://callgirlsandheri.in/
https://girlsingurgaon.in/
https://girlsinindirapuram.com/

CORADS-nimisen tuloksen perusteella hänellä todettiin erittäin vahva epäilys COVID-19:stä. Hän sai myös verikokeita, jotka paljastivat todisteita maksa- ja munuaisvauriosta.


Päätimme viedä hänet nesteisiin ja seurantaan. Negatiivisen COVID-19 PCR-testin ansiosta hän pystyi saamaan teho-osaston sängyn muuhun kuin COVID-19:n määrittelemään sairaalaan naapurustossa. Hänet kuitenkin testattiin uudelleen sairaalahoidossa, ja tällä kertaa hän oli positiivinen.


Googlasin uteliaana COVID-19-tapausten määrää Intiassa ja järkytyin nähdessäni lähes täydellisen pystysuoran viivan, joka edustaa Intian toista pandemian aaltoa.


Olin järkyttynyt, koska se ei ollut mitään sellaista, mitä olin nähnyt koko vuoden pandemian aikana. Olin myös järkyttynyt nähdessäni, että monet ihmiset eivät olleet peloissaan tästä - eivät lääkärit, joiden kanssa työskentelen, ei MedTwitter tuolloin, ei edes media.


Isoisäni positiivisen testituloksen jälkeen häntä pyydettiin etsimään sänky nimetystä COVID-19-sairaalasta. Silloin aloin katsoa New Delhin terveydenhuoltojärjestelmän romahtavan. Päivät kuluivat, emmekä saaneet hänelle sairaalasänkyä.

Read more

http://mumbaimodels.org/
https://callgirlgurgaon.in/
https://callgirlrishikesh.in/
https://callgirlharidwar.in/
https://callgirlujjain.in/
https://callgirlsaket.in/

Lääkärit määräsivät hänelle remdesiviriä ja korostivat, että se voisi pelastaa hänen henkensä. Valitettavasti se oli loppunut New Delhistä. Serkkuni, joka ei ole lääketieteen ammattilainen, sai mustalta markkinoilta pullon 20 000 Intian rupiaa, jonka liitteessä oli suuria kielioppivirheitä, jotka saivat meidät ymmärtämään, että kyseessä oli väärennetty versio.


Pyysin jatkuvasti perhettäni ottamaan isoisäni kännykän hänen huoneeseensa, jotta hän ei olisi niin yksin tänä kriittisenä aikana. Valitettavasti sairaalan henkilökunnan mukaan hänen omaisuuttaan ei annettu viedä. Pian pääsyn jälkeen hänet intuboitiin ja laitettiin hengityskoneeseen.


Olin järkyttynyt siitä, että kukaan ei edes ottanut aikaa kysyäkseen hänen koodinsa tilasta. Lisäksi, koska hän oli COVID-positiivinen potilas ilmassa ja kosketusvarotoimia ei-COVID-sairaalassa, hän oli väistämättä eristetty ja henkilökunnan huomiotta.


Kun hän intuboitiin, sydämeni vajosi. Minulla oli kauhea tunne suolistossani, etten ehkä pysty enää koskaan puhumaan hänen kanssaan.


Muutaman päivän sisällä hän joutui sydänpysähdykseen ja hänelle annettiin elvytystoimintaa muutaman minuutin ajan ennen kuin hänet julistettiin kuolleeksi.

Read more

https://singledate.in/
https://callgirlmussooriee.in/
https://callgirlharidwarr.in/
http://www.callgirlsudaipur.in/
https://callgirlsodala.in/

Muistan liittyneeni hänen viimeisiin rituaaleihinsa Zoomissa sinä aamuna juuri ennen aamukierroksia. Kierrämme yleensä klo 08:30, mutta sinä päivänä osallistumisemme klo 9:00 päätyi muista syistä. Sillä hetkellä mietin, oliko se jumalallinen väliintulo.


Kun surimme isoisäni kuolemaa, sekä vanhempani että setäni ja tätini - jotka kaikki olivat rokotettuja COVID-19:ää vastaan ​​ainakin ensimmäisellä annoksella - alkoivat nousta korkea-asteiseen kuumeeseen.


Yhtä äkkiä kuin kulopalo, melkein kaikki New Delhissä tuntemani ystävät ja perheenjäsenet alkoivat saada tartunnan.


Kaare muuttui jyrkemmäksi. Kaikki ovat sekoitus doksisykliiniä, atsitromysiiniä, C-vitamiinia, ivermektiiniä, Fabiflua jne. Kaikille potilaille annettiin steroideja heidän happisaturaatiostaan, sairauden vakavuudesta tai liitännäissairauksista huolimatta.


Brake desivir ja palautusplasma eivät olleet helposti saatavilla, mutta niitä pidettiin taianomaisina hengenpelastushoitoina, mikä johti suuren mustan markkinan kehittymiseen niille.

Comments